Over Ons

Secret´s Clinic is een nette, sfeervolle kliniek gelegen in het levendige gedeelte van Rotterdam zuid. De kliniek staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en kundigheid voor een betaalbare prijs. Bij ons kunt u uw zelf zijn en terecht voor al uw hulpvragen. 

Haar- en hoofdhuidspecialist in hart en nieren. Gepassioneerd en met overtuiging werkt ze hard om haar dromen en doelstellingen te realiseren. Hierdoor is ze in staat haar talenten en bekwaamheden effectief te benutten.

Als authentieke ondernemer blijft ze trouw aan haar fundamentele waarden; de overtuigingen die haar belangrijkste drijfveren vormen. 

Als medisch specialist en samenwerkingspartner van dermatologen, is zij ervan overtuigd dat eerlijkheid en betrouwbaarheid de essentiële kernwaarden vormen in haar missie. 

Overweldigd door een scala aan informatie en mogelijkheden maakt het een individu steeds lastiger de betrouwbaarheid te verifiëren. 

Vooral nu de maatschappij in een razend tempo verandert, is ze ervan overtuigd dat de fundamentele kerncompetenties voor haar strategie belangrijker zijn dan ooit: zelfbewustzijn en wendbaarheid.

Snel kunnen inspelen op de trends en ontwikkelingen in onze maatschappij is daarom een onmisbare eigenschap en tegelijkertijd ook een grote uitdaging. Als bewuste ondernemer vindt Secret Hair & Clinic het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid een grote rol spelen in de werkwijze.

Feedbacks