Biotin Vitamin Treatment

Biotine is een essentïele vitamine die tot de verzameling B-vitamines hoort. Deze onmisbare voedingsstof, beter bekend als vitamine B8, speelt een belangrijke rol bij de opbouw en afbraak van keratine: het eiwit waaruit ons haar bestaat. De effectiviteit van biotine op het haargroei proces is inmiddels door verschillende studies aangetoond.

Biotin Vitamin Treatment wordt veelvuldig en succesvol ingezet tegen haaruitval en verschillende haar problematiek, zoals het ontstaan van inhammen en dunner wordend haar.

Oorzaken van haaruitval of haargroei problematiek liggen enorm uiteen. Zo kunnen deze problemen het gevolg zijn van een tekort aan vitamines, aminozuren en/of mineralen. Maar ook een behoorlijke periode van ziek zijn of immobiliteit, is een veelvoorkomende oorzaak. Zo behandelen wij clienten die last hebben van haaruitval als gevolg van een operatieve ingreep, zoals een maagverkleining, of als gevolg van een stressvolle periode.

De Biotin Vitamin Treatment is een innovatieve behandelingsmethode en wordt uitsluitend bij Secret’s Clinic behandeld. De exclusieve formule is ontwikkeld en samengesteld door Secret’s owner, uit een cocktail van essentïele vitamines, mineralen en aminozuren. De behandeling is daarbij ook veilig en wordt uitsluitend uitgevoerd door een deskundige.

Bij deze behandeling wordt door middel van hele kleine, ultrafijne injecties de vitamines, mineralen en aminozuren in de hoofdhuid geïnjecteerd. Met behulp van deze injecties wordt het haarverlies gestopt en nieuwe haargroei gestimuleerd.

Het aanprikken van de huid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling optreden. Dit trekt binnen enkele uurtjes weg.

Gewoonlijk zijn 4 tot 8 sessies behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De frequentie van de sessies neemt geleidelijk af en de resultaten worden na 2 tot 3 maanden goed zichtbaar. Hierna adviseren wij om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen, ter onderhoud.

Contra-indicaties:
· Zwangerschap
· Langdurig gebruik van bloedverdunners
· Diabetes
· Hepatitis

Duur behandeling: 30-40 min
Prijs behandeling los: € 110,-
Prijs kuur 3 sessies: € 300,-

(In termijnen betalen bij deze behandeling, is niet mogelijk)